Uroczyste wręczenie Nagród

... to prawdziwe święto tych, którzy podjęli wyzwanie i odnieśli sukces. Statuetki Orłów Polskiego Budownictwa zostaną wręczone podczas Wielkiej Gali Polska Przedsiębiorczość.

19 maja w Sangate Hotel Airport w Warszawie odbyła się WIELKA GALA „POLSKA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ”, podczas której poznaliśmy Laureatów Konkursu Orły Polskiego Budownictwa.

23 listopada w warszawskim Hotelu Gromada odbyła się Wielka Gala POLSKA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ, podczas której wręczone zostały nagrody w projektach organizowanych przez Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług.

Jak co roku w warszawskim hotelu Gromada odbyła się WIELKA GALA „POLSKA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ” podczas której przedstawiono Laureatów projektów realizowanych w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsiębiorczość, którego organizatorem jest Ogólnopolska Federacja Przedsiębiorców i Pracodawców – Przedsiębiorcy.pl oraz Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług.

Organizatorzy przedsięwzięcia: Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług oraz Europa 2000 Consulting Sp. z o.o. 17 listopada br. uroczyście przedstawili Laureatów VI edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VII edycji konkursu „Samorząd Przyjazny Przedsiębiorczości”, X Jubileuszowej edycji konkursu „Mazowiecka Firma roku” oraz VI edycji konkursu „Perły Medycyny”.

W warszawskim hotelu GROMADA 29 listopada br. odbyła się WIELKA GALA „25 lat Wolności dla Polskiej Przedsiębiorczości” podczas której przedstawiono Laureatów VIII edycji konkursu „Orły Polskiego Budownictwa”, VIII edycji konkursu „Perły Medycyny” oraz Plebiscytu Orły Polskiej Przedsiębiorczości i Orły Polskiego Samorządu. Projekty realizowane są w ramach Narodowego Programu Promocji Polska Przedsiębiorczość 2020, którego organizatorem jest Mazowieckie Zrzeszenie Handlu Przemysłu i Usług.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem